Stap in de laarzen van de boer en oogst zelf je groentes!

Altijd al eens willen beleven hoe het is om boer te zijn en zelf groentes te oogsten op het boerenland? Dat kan bij de Beleef het en Eet het boerderij van boer Martin in Strijen! Op deze gezellige boerderij is jong en oud welkom om de mouwen op te stropen en het land op te gaan om aardappels, uien, wortelen en nog veel meer groentes te oogsten. Na afloop mag je jouw eigen tas groentes ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs mee naar huis nemen. Het avondeten is dus direct geregeld!

Kom naar de leukste boerderij in de Hoeksche Waard

Vanaf half augustus tot begin november kun je bij ons terecht voor een educatief en onvergetelijk uitje voor het hele gezin, de schoolklas, en iedereen die dit wel eens wil ervaren! Bij ons leer je welke gewassen wanneer groeien en hoeveel tijd, aandacht en energie hierin gaat zitten. Zo leer je eten nog meer waarderen en dat voorkomt weer voedselverspilling. Mooi toch! En wist je dat kinderen vaak meer groentes eten na een bezoekje aan onze boerderij? Als dat geen winst is!

Het leukste uitje voor kinderen én volwassenen

Bezoekjes aan activiteitenboerderijen en pluktuinen zijn tegenwoordig in trek. Dat is goed nieuws, want deze educatieve uitstapjes dragen bij aan de bewustwording en maken vaak veel indruk. Op de boerderij van Martin blijft het niet alleen bij groentes oogsten. Zo zijn er ook bijenkasten te vinden en kun je kennis maken met de oorsprong van honing. En wist je dat het perceel is omrand door prachtige bloemen die ook zeker de moeite waard zijn om te bewonderen en misschien wel te plukken?